Blogda Aramak İçin TIKLAYINIZ

Dünyanın en kısa ve en güzel masalları


SERKAN YILDIRIM MASALLARI



MECİK



Bir mecik varmış. Masalımız da burada bitmiş.



DOMUZ, FİL VE TAVŞAN



Bir domuz varmış. Bir fil, bir de tavşan varmış. Fil domuzu yutmuş, ondan sonra, fil tavşanı yemiş. Masalımız da burada bitmiş.



AYICIK



Bir ayıcık varmış. Bir de tavşan varmış. Ayıcıkla tavşan konuşurken, ayıcığın babası gelmiş. Kurbağacıkla keçi arkadaş olmuşlar, çünkü kurbağacıkla kimse konuşmuyormuş. Masalımız da burada bitmiş.



AHTAPOT



Bir ahtapot varmış. Bir de araba varmış. Ahtapot arabayı tutmuş ve atmış. Masalımız da burada bitmiş.



TRENLE BİSİKLET



Trenle bisiklet varmış. Bisiklet trene çarpacakmış. Tren bisikletten kaçamamış. Bisiklet trene çarpmış. Trenin annesi gelmiş. Bisiklete çok kızmış. Masalımız da burada bitmiş.



KURT İLE ASLAN



Bir kurt varmış. Bir de aslan varmış. Kurt aslana arkadaş olalım mı, demiş. Aslan da olalım demiş. Arkadaş olmuşlar. Masalımız da burada bitmiş.



FİL İLE ASLAN



Bir fil varmış. Sırtı dikenliymiş. Aslan filin sırtına atlamış, dikenler batmış. Aslan kaçmış. Masalımız da burada bitmiş.



YENGEÇ



Yengeç beş tane yumurtlamış. Beş yavrusu olmuş. Fil de yumurtlamış, onun da beş yavrusu olmuş. Fil tavşanı sırtına bindirip gezdirmiş. Masalımız da burada bitmiş.



Anlatan: Serkan Yıldırım



Her gece uyumadan önce oğlum Serkan'a bir kısa masal anlatırdım. O, benim de sana bir masalım var derdi ve başlardı anlatmaya. O, az sonra uyur ama ben uyumaz ve anlattığı masalı yazardım. Serkan şimdi 10 yaşında. 4-5 yaşlarında anlattığı toplam 16 masalın birkaçını buraya yazdım. Umarım beğenirsiniz.



Babası: Serdar Yıldırım

*
Academics Art History  Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryAcademics Blogs - Blog Top Sites